AVÍS: Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i l'experiència de navegació.

Si continueu navegant, accepteu de manera expressa l'ús d'aquestes galetes. Podeu obtenir més informació si consulteu la nostra Política de galetes

Ho entenc

ÚS DE LES GALETES (COOKIES)

 

DEFINICIÓ DE GALETES.

Les galetes són uns petits fitxers de text que es descarreguen i s'emmagatzemen als dispositius dels usuaris quan accedeixen a pàgines web. Aquests fitxers poden emmagatzemar dades sobre la navegació de l'usuari per tal de personalitzar la informació que presenten les pàgines web. L'ús de galetes és una tècnica utilitzada àmpliament a Internet per millorar la prestació del servei web i oferir a l'usuari una experiència de navegació més bona, i també per desar i recuperar les seves preferències, recopilar informació estadística sobre la seva navegació, sobre les pàgines visitades, sobre la durada de la visita, etc.

TIPUS DE GALETES.

Les galetes es poden classificar en diverses categories segons les seves característiques, i poden incloure's en una o diverses categories.

 • Segons l'origen.

Poden ser «pròpies» o «de tercers», segons l'entitat que les gestioni.

 • Segons la seva durada.

Poden ser de «sessió», que expiren quan es tanca el navegador i es fan servir principalment per mantenir activa la sessió d'un usuari, o bé «persistents», que expiren quan s'ha acomplert l'objectiu per al qual van ser dissenyades o quan s'esborren manualment.

 • Segons la seva finalitat.

Poden ser «tècniques», per permetre la utilització de diversos serveis de la pàgina web; de «personalització», per oferir serveis personalitzats en funció d'uns criteris preestablerts; «analítiques», per fer un seguiment del comportament de navegació dels usuaris amb caràcter estadístic; «publicitàries», per mostrar publicitat d'acord amb uns perfils d'usuari predeterminats; de «publicitat comportamental», finalitat similar a l'anterior però que té en compte el comportament i els hàbits de navegació de l'usuari, etc.

POLÍTICA DE GALETES.

Quan es visiten les nostres pàgines web, compilem informació estàndard d'Internet, així com detalls sobre patrons de comportament dels visitants. Aquesta informació no conté en cap cas dades de caràcter personal, ni s'associa a cap altra informació que permeti identificar l'usuari. En cas que sigui necessària informació personal, se li sol·licitarà de manera explícita.
La utilització de les nostres pàgines web implica per part seva que presta el consentiment exprés i inequívoc a la utilització de galetes, segons els termes i les condicions que preveu aquesta política de galetes, sens perjudici de les mesures de desactivació i eliminació de les galetes que pugui adoptar i que s'esmenten a l'apartat «Control de galetes».
Si no accepta l'ús de galetes, aquest lloc web continuarà funcionant, però pot perdre part de la funcionalitat.
És possible que la política de galetes del nostre lloc web canviï; per això, li recomanem que revisi periòdicament la nostra informació sobre política de galetes per tal que pugui estar informat convenientment.

CONTROL DE GALETES.

Mentre navega per les nostres pàgines web, l'usuari pot utilitzar enllaços a altres llocs web on tinguem presència. Si l'usuari selecciona aquesta opció serà dirigit a aquest lloc web i, una vegada abandonades les nostres pàgines, no ens podem responsabilitzar de l'ús de galetes que facin aquests llocs web aliens al nostre.
Si ho vol, pot consultar les polítiques de privacitat d'aquests enllaços a les adreces següents:

Política de privacitat de Facebook.
Política de privacitat de Google.
Política de privacitat de iVoox.

Vostè pot consultar les galetes, esborrar-les, limitar-ne l'ús, desactivar-ne la utilització o rebre una advertència en el moment en què s'hagin de generar, mitjançant el menú del seu navegador. Els passos per fer-ho són diferents segons el navegador que s'utilitzi, i els pot consultar al menú d'ajuda del navegador mateix. També pot obtenir més informació als enllaços següents:

Informació sobre Internet Explorer.
Informació sobre Chrome.
Informació sobre Firefox.
Informació sobre Safari.
Informació sobre Opera.

Les nostres pàgines web fan servir Google Analytics, un dels serveis d'anàlisi web més utilitzats a Internet. Tot i que aquesta informació es compila d'una manera anònima, els usuaris que ho vulguin poden evitar que les dades de la seva visita s'incloguin en els informes de Google Analytics si instal·len el complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics, que està disponible a http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Aquest complement no evita que s'enviï informació a llocs web per altres vies diferents d'aquests serveis d'analítica web.

 

 

Rosa Boladeras

 Rosa Boladeras, actriu del Quadre de Veus de Radioteatre  

Neix a Terrassa el 28 de juliol de 1972. A mitjans de la dècada de 1980, després de la reactivació del Quadre de Veus de Radioteatre, comença a formar part de l'elenc d'aquest Quadre i intervé en diverses representacions, on fins i tot arriba a interpretar papers de protagonista com en el cas de "La filla del carmesí" de Josep Maria de Sagarra. A banda del radioteatre, participa en l'activitat del grup teatral del Casal de Sant Pere. Aquestes inquietuts escèniques, la duen a la realització d'un curs d’iniciació al teatre al Centre Dramàtic del Vallès. L'any 1988 abandona el radioteatre per dedicar-se plenament als estudis teatrals a l’Institut del Teatre de Barcelona, fins el 1991.

Després d'acabar els seus estudis, comença a treballar professionalment en el camp del teatre on gaudeix d'un ampli curriculum, des del 1990 fins l'actualitat, entre les que s'hi troben, per exemple, "Final d’estiu amb tempesta" de Francesc Luchetti amb la direcció de Lourdes Barba, el 1990; "El temps i els Conway" de J.B. Priestley, amb la direcció de Mario Gas al Teatre Condal i la posterior gira, entre 1991 i 1993; "Troianes", dirigit per Àlex Rigola al Sitges Teatre Internacional, el 1996; "Olors" de Josep Maria Benet i Jornet, amb la direcció de Mario Gas, a la Sala Gran del TNC, l'any 2000; "El pati d’Emili Vilanova", dirigida per Pep Anton Gómez, al Teatre Lliure, el 2001; "5 Mujeres.com", dirigida per Ana Ribas i J. Contreras al Teatre Poliorama, el 2002; "Lluny de Caryl Churchill", dirigida per Jordi Prat a la Sala Beckett, el 2003; "Sexes", dirigida per Pep Anton Gómez, al Villarroel Teatre, el 2004; "Descalzos por el parque" de Neil Simon, dirigida per Pep Anton Gómez, el 2007; "Stokölm" de John Osborne, dirigida per Marc Martínez, al Teatre Borràs, en el marc del Festival Grec 2009; i "M de Mortal" de Carles Mallol, al TNC, el 2010; i "Lluny de Nuuk" de Pere Riera.

També ha intervingut en diferents sèries i programes de televisió, sobretot a TV3, com "Poble nou"; "Club Super 3"; "Estació d’enllaç"; "Laberint d’ombres"; "Temps de silenci"; "Set de notícies"; "Set de nit"; "L’un per l’altre"; "El club dels arreplegats"; "Polònia"; i a Cuatro amb "7 días al desnudo". Actualment, intervé a "La riera", la telenovela que emet cada migdia TV3.

Pel que fa al cinema, ha intervingut en pel·lícules com "Soy un pelele" dirigida per Hernán Migoya, el 2006, "El cónsul de Sodoma" dirigida per Sigfrid Monleón, el 2009: o
"Copito de Nieve", acabada de rodar el 2011.


Propers esdeveniments

El Quadre de Veus en imatges

Quadre de Veus 2012_4.jpg

Curiositats

 • Sabíeu que ...?

  Per simular l'efecte sonor del tic-tac d'un rellotge, podem aconseguir-ho si fem girar un llapis entre les mans amb un anell en un dels dits.

 • Sabíeu que ...?

  El primer radioteatre en català després de la Guerra Civil espanyola es va emetre a Ràdio Barcelona i va ser el poema èpic Canigó de Jacint Verdaguer. Malgrat l'actitud contrària del règim de l'època, la commemoració del centenari del naixement del poeta i la seva condició de religiós, van acabar per fer cedir les autoritats eclesiàstiques.

 • Sabíeu que ...?

  "Taxi Key", la popular sèrie dramàtica de Ràdio Barcelona que protagonitzaren Ricardo Palmerola i Isidre Sola, es va començar a emetre l'any 1948 i va estar en antena fins a mitjans de la dècada dels 70.
 • Sabíeu que ...?

  L'origen de l'expressió "Molta merda!" per desitjar sort als actors ve donada perquè antigament la gent anava al teatre amb cotxes de cavalls. Quan els carruatges s'aturaven a la porta per tal que baixessin els ocupants, els animals aprofitaven per fer les seves necessitats.  Per tant, quants més excrements hi havia a la porat, volia dir que més públic havia anat a veure l'obra.

 • Sabíeu que ...?

  Orson Welles va fundar el "The Mercury Theatre on the Air" el Juliol del 1938, conjuntament amb John Houseman, com a companyia per representar els guions de radioteatre que ell mateix adaptava.
 • Sabíeu que ...?

  Per simular l'efecte sonor d'una dutxa, es pot aconseguir abocant lentament una bossa d'arròs en un recipient de plàstic.

 • Sabíeu que ...?

  Els primers radioteatres, emesos a començaments de la dècada de 1920, eren obres de teatre representades en un escenari convencional a les que es superposava la veu d'un narrador que anava explicant per ràdio tot allò que no s'apreciava només amb l'oïde.